Ham-mousse met komkommer

Foody Redactie


Als je mensen over de vloer krijgt en je wil een lekker voorgerechtje maken, dan heb je vaak geen tijd om daarvoor heel lang in de keuken te staan. Althans, niet als je gasten er al zijn. Een gerechtje wat je dus al vantevoren kunt maken is deze overheerlijke ham-mousse met komkommer. Lekker zacht en luchtig en het ziet er hartstikke chique uit. Het kost nauwelijks tijd om te maken, en je kun het al ruim van te voren bereiden. Hou je tijd over voor belangrijkere dingen!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Mirjam Rosier-Guijt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.