Hamburger recept

Foody Redactie


Een heerlijke burger op z'n tijd is altijd een goed idee toch? En als je van een goede burger wilt genieten, kun je die het beste gewoon zelf klaarmaken. Zo kun je zelf bepalen wat je er in stopt, en hoe je deze op smaak brengt. Deze burger is lekker op smaak gebracht met onder andere knoflook, ui, paprikapoeder en cayennepeper, maar je kunt er natuurlijk naar eigen smaak kruiden aan toevoegen. Serveer de burger lekker met gebakken ui, krokante spekje, een beetje sla, tomaat én een lik ketchup. Smullen! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.