Hangop met peer en kaneel

Snelle basis groentesoep


Yum! Deze heerlijke hangop is super simpel om te maken en zeker het wachten waard! De hangop moet namelijk zo'n 4 uur in de koelkast staan, zodat er een romige yoghurt overblijft. Serveer de hangop vervolgens met een lekkere aardbeiensaus, wat stukjes frisse peer en top het geheel af met een snufje kaneel. Heerlijk! Ook super met stukjes appel en/of perzik. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.