Hartig breekbrood

Foody Redactie


Vorige maand heb ik bij Levine een workshop broodbakken gevolgd, en heel toevallig kreeg ik deze week ook haar blog toegekend bij de foodblogswap. Ik koos een breekbrood met Gruyère, zongedroogde tomaatjes, bieslook en peterselie. Een overheerlijk brood wat ook voor de onervaren broodbakker goed te maken is. Het kost even wat tijd door het rijzen, maar het resultaat is een ontzettend smaakvol brood van verschillende bolletjes, die je lekker met iedereen kunt delen. En beleggen hoeft niet, want alle smaken zitten al in je brood!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.