Hartig breekbrood

Ingrediënten
10 personen
Vorige maand heb ik bij Levine een workshop broodbakken gevolgd, en heel toevallig kreeg ik deze week ook haar blog toegekend bij de foodblogswap. Ik koos een breekbrood met Gruyère, zongedroogde tomaatjes, bieslook en peterselie. Een overheerlijk brood wat ook voor de onervaren broodbakker goed te maken is. Het kost even wat tijd door het rijzen, maar het resultaat is een ontzettend smaakvol brood van verschillende bolletjes, die je lekker met iedereen kunt delen. En beleggen hoeft niet, want alle smaken zitten al in je brood!


Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...
Volg Brenda Kookt!
![]() |
Bananenbrood muffins met pinda... |
![]() |
Champagne cheesecake met aardb... |
![]() |
Spinaziesalade met pompoen en... |