Hartige madeleines met Parmezaanse kaas

Hartige madeleines met Parmezaanse kaas


Een Madeleine is een kleine schelpvormige cakeje afkomstig uit Frankrijk. Deze hartige variant met zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas is weer even anders, maar ook ontzettend lekker. Perfect als tussendoortje, maar ook lekker om te serveren bij de borrel. En nog een pluspuntje: ze hoeven ook maar heel kort in de oven. Bon appetit!

 

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
Vlierbloesem madeleines
 6
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Speculaas madeleines
 2
Laura's BakeryLaura's Bakery
Chocolade madeleines
 2
Laura's BakeryLaura's Bakery
Madeleines
 1
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.