Hartige pannenkoek met spinazie, spekjes en geitenkaas

Hartige pannenkoek met spinazie, spekjes en geitenkaas


Hartige pannenkoeken, yum!!  Deze hartige pannenkoek maak je zonder suiker, met een beetje zout en eventueel nog wat kruiden. Een hartige pannenkoek kun je vullen hoe je wilt, zoals in dit recept met spinazie, gebakken spekjes en geitenkaas of met zongedroogde tomaatjes, spinazie, rauwe ham, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes. Je kunt er alle kanten mee op.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Desie van den Worm
  • Foody redactie
  • Jolien Assink
  • Renskevtv
  • Shirley Van Der Have Beekmans
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.