Hartige pannenkoek met spinazie, spekjes en geitenkaas
Hartige pannenkoeken, yum!! Deze hartige pannenkoek maak je zonder suiker, met een beetje zout en eventueel nog wat kruiden. Een hartige pannenkoek kun je vullen hoe je wilt, zoals in dit recept met spinazie, gebakken spekjes en geitenkaas of met zongedroogde tomaatjes, spinazie, rauwe ham, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes. Je kunt er alle kanten mee op.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |