Hartige scones met kaas

Hartige scones met kaas


Voor de paasbrunch maakte ik hartige scones met kaas. Ik was er zelf helemaal verrukt van en heb er aardig wat gegeten. Ze zijn het lekkerste met een beetje roomkaas met bieslook of met een lik boter. Ik had ze al een dagje van te voren gemaakt en afgebakken en vlak voor de brunch nog even opgepiept in de oven. Je kunt het ongebakken en uitgestoken deeg ook invriezen en ze dan rechtstreeks afbakken. Eenmaal afgebakken blijven ze niet zo lang lekker, maar dat maakt niet uit, want deze hartige hapjes zijn vast heel snel op.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Erwin van der Hurk
  • Ivonne Niessink
Muffins met citroen en bramen
Foody redactieFoody redactie
Muffins met citroen en bramen
 15
Foody redactieFoody redactie
Muffins met citroen en bramen
 3
Foody redactieFoody redactie
Muffins met citroen en bramen
 6
Foody redactieFoody redactie
Lavendel scones
 3
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.