Hartige taart met rode biet met geitenkaas en tijm

Foody Redactie


Een hartige taart met rode biet, geitenkaas, tijm en pijnboompitjes. Misschien moet je even wennen aan deze combinatie, maar echt, het is zo ontzettend lekker! De combinatie van rode bieten met geitenkaas is sowieso super, maar in een hartige taart is het net weer even anders. Niet zo gek op geitenkaas? Vervang deze dan door bijvoorbeeld feta te gebruiken. Eet smakelijk! 
Voorbereidingstijd: 20 min, Oventijd: 30 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Dieuwke Smit
  • Mariska Terlouw-Hoogerwerf
  • Pino Plurk
  • Renate Moerman
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.