Hasselback van zoete aardappel

Hasselback van zoete aardappel


Je kent ze vast wel, waaiertjes gemaakt van aardappelen. Hasselback potatoes noemen ze dat met een mooi woord. En die kun je ook prima maken van zoete aardappel. Het idee is heel simpel, je snijdt een aardappel in hele dunne plakjes. Daarbij zorg je ervoor dat het één geheel blijft, dus je snijdt de aardappel niet helemaal door. Wat overblijft is een mooie aardappelwaaier. Super als bijgerechtje bij een lekker visje of kip uit de oven. Klinkt goed toch? Eet smakelijk! 

4 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Janet Nuijten
  • Ans Ruitenberg
  • Annelien Hoff
  • Sharon
  • Foody redactie
  • Jannie Roelofsen-Hulleman
  • Jolien Mertens
  • LF Boonstra
  • Mariska Terlouw-Hoogerwerf
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.