Havermout pannenkoekjes uit de blender

Havermoutpannenkoekjes uit de blender


Deze havermoutpannenkoekjes uit de blender zijn ideaal als ontbijtje of lunch. De pannenkoekjes zijn echt super makkelijk om te maken, snel klaar, lekker én ook nog eens gezond. Door de banaan in het beslag worden ze lekker zoetig en heb je eigenlijk niets meer nodig dan een beetje agavesiroop. Yummm! Tip: 's ochtends weinig tijd? Maak de pannenkoekjes dan een de avond van tevoren klaar, zodat je ze 's ochtends alleen nog even hoeft op te warmen. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Sandra Grasdijk
  • Ivonne Niessink
  • Foody redactie
  • Isabel de Bruijn
  • Mella Marley
  • Lisanne Veen
  • Wouter De Kamp
  • Rigtsje van der Wal
  • Madieke van der Zee
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.