Havermoutpap met gebakken banaan
Havermout is een heerlijk ontbijtje om de dag mee te beginnen. Het is lekker, gezond en hartstikke voedzmaam. Deze havermoutpap met gebakken banaan is al helemaal mega lekker! Door de banaan te carameliseren voor deze in de pap te verwerken, wordt de pap heerlijk zoet van smaak. Maak de pap af met een snufje cacao en eventueel nog wat gehakte hazelnoten. Yummy! Ook heerlijk voor de kids! Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |