Hete garnalen

Deze heerlijk pittige garnalen zijn ideaal om te serveren met allemaal kleine tapas gerechten. De hete garnalen zijn op basis van sriracha, knoflook, olijfolie en niet te vergeten verse kruiden. Een lekker pittig sausje waardoor je zeker in vuur en vlam komt te staan. Enjoy!
Let op: in de bereidingsduur is 3 uur marinadetijd niet meegeteld!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |