Homemade cranberryjam
Zelfgemaakte cranberryjam is de herfst, winter en kerst in een potje. Niks dan goeds dus. Alle reden om dit super makkelijke recept te maken en hier nog de hele winter van te genieten. Je kunt de jam namelijk wel een jaar bewaren als je goed gesteriliseerde potten gebruikt. Dus eet nog weken boterhammetjes, beschuitjes, scones, wild, gevogelte en cake besmeerd met een laagje kerstmis.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |