Homemade Garam Masala

Foody Redactie


Vandaag maak ik zelf Garam masala. Een Indiaans geroosterd mengsel van specerijen. Garam masala is een ingrediënt wat veel wordt gebruikt in veel Indiase gerechten zoals tandoori. Het wordt vaak als laatste toegevoegd tijdens het koken zodat de geur en smaak behouden blijft. Hoe lang sommige potjes al in de supermarkt liggen dat weet ik nooit, dus voor een echte Indiase curry maak ik het liefst mijn eigen garam masala. Het fijne is ook dat je er dan een eigen draai aan kunt geven en met de specerijen lekker kunt varieeren.



Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.