Homemade Garam Masala

Zelf Garam Masala maken


Vandaag maak ik zelf Garam masala. Een Indiaans geroosterd mengsel van specerijen. Garam masala is een ingrediënt wat veel wordt gebruikt in veel Indiase gerechten zoals tandoori. Het wordt vaak als laatste toegevoegd tijdens het koken zodat de geur en smaak behouden blijft. Hoe lang sommige potjes al in de supermarkt liggen dat weet ik nooit, dus voor een echte Indiase curry maak ik het liefst mijn eigen garam masala. Het fijne is ook dat je er dan een eigen draai aan kunt geven en met de specerijen lekker kunt varieeren.



 
Simone's Kitchen
Simone's Kitchen

In Simone's Kitchen vind je allerlei lekkere recepten. Van een supergezonde salade tot een...

Panforte - Italiaanse lekkernij met noten Italiaanse panforte gevuld met...
Groene smoothiebowl met spinazie en courgette Groene smoothiebowl met spinaz...
Bietenwraps - voor een kleurige lunch Bietenwraps
Meer van Simone's Kitchen
Kikkererwtencurry
 15
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Groene curry
 5
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Vindaloo – heerlijke curry volgens Es
 16
Simone's KitchenSimone's Kitchen
DIY: currypasta maken
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Dahl met pompoen
 16
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.