Homemade mosterd-dillesaus
Een broodje gerookte zalm smaakt extra lekker met een pittig-fris mosterd-dillesausje. Super simpel om te maken en het maakt je broodje zoveel lekkerder. Dille, citroensap, honing, mosterdzaad, zeezout en olijfolie is all you need. Doe alle ingrediënten in een potje met 2 eetlepels water, flink schudden en klaar! Makkelijker kan niet toch? Ook heerlijk voor over gebakken zalm of kabeljauw of een beetje als dressing door een salade. Tip: ook leuk om dit sausje bij gerookte zalm tijdens het Paasontbijt te serveren!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |