Homemade runderbouillon
Dol op soep, maar nog nooit zelf bouillon gemaakt? Het is zeker de moeite waard! En echt, er zijn maar weinig dingen gemakkelijker dan het maken van bouillon. Je moet er wel wat geduld voor hebben, de bouillon moet zo'n zes uur trekken, maar het is het zeker waard. Deze homemade runderbouillon leent zich prima als basis voor noedelsoepen maar kan natuurlijk ook voor iedere andere soep gebruikt worden. Geniet ervan.
Voorbereidingstijd: 25 min | Wachttijd: 6 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |