Homemade soepstengels
Soepstengels, wie kent ze niet. In Italië worden ze vaak als voorafje geserveerd. Ik vind ze vooral heerlijk als snack of om in de soep te dopen. De lekkerste soepstengels maak je natuurlijk zelf! Het is een stuk gezonder dan de kant-en-klare stengels en daarnaast een lekkere snack. Ook nog eens simpel om te maken dus zeker de moeite waard.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |