Honing kipspiesjes

Muffins met citroen en bramen


De combinatie van kip met honing is erg lekker. Voor dit recept hebt je maar 5 ingrediënten nodig. Met één kipfilet kun je 10 spiesjes maken, ideaal voor bijvoorbeeld een verjaardag of een (speciale) gelegenheid. Deze spiesjes kun je makkelijk van te voren maken en in de koelkast bewaren. De spiesjes kun je zelfs koud eten. Je kunt de spiesjes natuurlijk ook nog even opwarmen zodat je ze warm serveert. Heel lekker tijdens een borrel, bijvoorbeeld! 15 minuten bereidingstijd | 30 minuten wachttijd

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Alleblasmaaike
  • Danielle Van Vliet-van Norel
  • Wibbe
  • Kris Timmerman
  • Tamara Korstanje
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.