IJs met venkelzaad

Het recept voor dit verrassende ijs met venkelzaad komt uit Made in India van Meera Sodha.
Venkelzaad wordt in allerlei soorten Indiase gerechten verwerkt, maar traditioneel alleen na de maaltijd geserveerd, net als pepermuntkussentjes in Engeland, als een lekkere mondverfrisser en digestief. Meera Sodha houdt van de smaak die zoet en verwarmend is net als anijszaad, maar tegelijkertijd verfrissend, wat het een volmaakt dessert maakt om de maaltijd mee af te sluiten.
Voorbereidingstijd: 30 min | IJsmachine: 20 min | Vriestijd: 2-3 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |