Indiase Bombay aardappelen
In de zomer zul je aardappelen misschien wat minder eten, maar in de winter zijn ze des te lekkerder. Met dit recept maak je Bombay aardappelen. Dit zijn Indiaas gekruide aardappeltjes uit de oven. De gekruide aardappeltjes hebben heel veel smaak en zijn heel gemakkelijk om te maken, omdat het in de oven wordt bereid. Heerlijk om te eten bij een stukje vis op kip. Maak er een lekkere salade bij en je bent klaar.
Los van een half uur oventijd ben je er in een kwartiertje mee klaar.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |