Indiase Kip Korma

Ingrediënten
Kip Korma is een traditioneel, mild Indiaas recept. De eerste versie die ik maakte was met een kant-en-klare pasta. De basissmaak was wel goed en proeft natuurlijk, maar het viel me wat tegen. De tweede keer heb ik zelf Kip Korma gemaakt, die was echt te gek! Helemaal niet moeilijk om te maken en een heerlijk rijke smaak. Heb je wat haast om het te maken ga dan voor de pasta. Heb je er de tijd voor? Ga dan zeker voor de zelfgemaakte versie. Zoveel lekkerder! Serveer de Kip Korma met witte rijst of met zelfgebakken naan. Tip: liever vegetarisch? Vervang de kip dan door bloemkool of pompoen.


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |
![]() |
Salade met bulgur, garnalen en... |