Indiase raita

Bij een lekker pittig gerecht zoals een Indiase curry hoort een zachte en milde tegenhanger omje mond een beetje af te blussen. Raita is dan het perfecte bijgerecht: een kruidige yoghurtsaus met komijn, komkommer, granaatappelpitjes en een beetje zout. Een easy peasy receptje dus, maar wel onmisbaar bij Indiase gerechten. Extra lekker als je m gekoeld serveert met een stukje platbrood.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |