Indonesische kippenpastei
Deze kippenpastei is een authentiek Indonesisch recept. De pastei is lekker gevuld met kip, worteltjes, doperwtjes en ei met een laagje aardappelpuree er overheen. Voor dit heerlijke recept sta je wel eventjes in de keuken, maar dat is het meer dan waard. Als laatst zet je de schaal 40 minuten in de oven, zodat er een bruin en krokant korstje op de pastei ontstaat. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |