Indonesische Nasi Goreng
Nasi Goreng vindt zijn oorsprong in Indonesië en is gemakkelijk te maken. Dit recept is goed voor zes mensen en je hebt vrij weinig ingrediënten nodig om deze smaakvolle Nasi Goreng te maken. De basis voor deze Nasi Goreng is sambal oelek en trassi (garnalenpasta). Als je de nasi wat completer wil maken, kun je naar wens nog 300 gram kipfilet toevoegen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |