Indonesische Nasi Goreng

Indonesische Nasi Goreng


Nasi Goreng vindt zijn oorsprong in Indonesië en is gemakkelijk te maken. Dit recept is goed voor zes mensen en je hebt vrij weinig ingrediënten nodig om deze smaakvolle Nasi Goreng te maken. De basis voor deze Nasi Goreng is sambal oelek en trassi (garnalenpasta). Als je de nasi wat completer wil maken, kun je naar wens nog 300 gram kipfilet toevoegen.

 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Wibbe van der Terp
  • Priscilla Biesbrouck
  • Esmée Kramer
  • Jst De Keijzer
  • Mary Vds
  • Wibbe
  • Milou van den Bos
  • PvdZ
  • Carolien de Milliano
Nasi Goreng
 15
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Makkelijke Maaltijd: Nasi Goreng met ei
 14
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Foody Redactie
 7
Foody redactieFoody redactie
Gebakken Rijst
 8
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Surinaamse nasi
 7
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.