Indonesische Rendang

Indonesische Rendang


4 personen

Stoofvlees is echt altijd lekker, en vandaag maak ik er een Indonesische versie op genaamd rendang. Dit Indonesische stoofpotje maak je door rundvlees zo'n 2,5 uur te garen in een mix vankokosmelk, knoflook, uien, en heel veel lekkere kruiden zoals laurier, gember, citroengras (sereh) en kurkuma. Heerlijk op een koude dag, en dan vooral met sajoer boontjes en rijst.

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Nicolle Liebregts
  • Martinathomas69
  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Arnella Miedema
  • Ineke Elzendoorn
  • Katja Cocco
  • Esmée Kramer
  • Suzanne van den Berg
  • Wil Joop
Indonesische Sajoer boontjes
 18
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Pepesan Ikan, oftewel Indische hete makreel
 4
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Boemboe bali
 4
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.