Italiaans brood | Stromboli
Dit is een heerlijk recept voor een Italiaans brood, Stromboli om preciest te zijn. Stromboli is eigenlijk een soort opgerolde pizza met een vulling naar keuze. Je kunt ze rijkelijk beleggen met ingredienten die je zelf lekker vindt. Ik heb het Italiaans brood gevuld met pesto en mozzarella, een simpele maar lekkere combinatie. Heerlijk als hoofdgerecht geserveerd met een frisse salade, maar ook leuk als borrelhap wanneer je ze in plakjes snijdt. Eet smakelijk!
Maak je zelf pizzadeeg? Houd er dan rekening mee dat het deeg zo'n 3 uur moet rijzen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |