Italiaans brood | Stromboli

Italiaans brood | Stromboli


Dit is een heerlijk recept voor een Italiaans brood, Stromboli om preciest te zijn. Stromboli is eigenlijk een soort opgerolde pizza met een vulling naar keuze. Je kunt ze rijkelijk beleggen met ingredienten die je zelf lekker vindt. Ik heb het Italiaans brood gevuld met pesto en mozzarella, een simpele maar lekkere combinatie. Heerlijk als hoofdgerecht geserveerd met een frisse salade, maar ook leuk als borrelhap wanneer je ze in plakjes snijdt. Eet smakelijk!
Maak je zelf pizzadeeg? Houd er dan rekening mee dat het deeg zo'n 3 uur moet rijzen.

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Simone Billy
  • Rudy
Stromboli pizza
 13
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Broodbuik Kookboek – Basis Foccacio
 2
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Italiaans broodje met mozzarella
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.