Italiaans brood | Stromboli

Italiaans brood | Stromboli


Dit is een heerlijk recept voor een Italiaans brood, Stromboli om preciest te zijn. Stromboli is eigenlijk een soort opgerolde pizza met een vulling naar keuze. Je kunt ze rijkelijk beleggen met ingredienten die je zelf lekker vindt. Ik heb het Italiaans brood gevuld met pesto en mozzarella, een simpele maar lekkere combinatie. Heerlijk als hoofdgerecht geserveerd met een frisse salade, maar ook leuk als borrelhap wanneer je ze in plakjes snijdt. Eet smakelijk!
Maak je zelf pizzadeeg? Houd er dan rekening mee dat het deeg zo'n 3 uur moet rijzen.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Simone Billy
  • Rudy
Snelle basis groentesoep
 13
Foody redactieFoody redactie
Broodbuik Kookboek – Basis Foccacio
 2
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Italiaans broodje met mozzarella
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.