Italiaanse bol met vegetarisch gehakt

Snelle basis groentesoep


Italiaanse gerechten zijn heerlijk. Met dit recept maak je een lekkere lunch uit deze geweldige keuken. Een Italiaanse bol met pesto, tomaat, vegetarisch gehakt en mozzarella. Het is supermakkelijk om te maken en je bent er in een kwartiertje mee klaar. Alleen moet de bol dan noge even tien minuutjes onder de grill, zodat de mozzarella lekker smelt. Garneer het met basilicumblaadjes en smullen maar!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade-hazelnoot thumbprint cookies - Laura's Bakery Chocolade-hazelnoot cookies me...
Citroen-bramen muffins - Laura's Bakery Muffins met citroen en bramen
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.