Italiaanse Loempia

Ingrediënten
4 personen
Bladerdeeg en filodeeg zijn ideaal om in een handomdraai een hartig taartje mee te maken. Maar je kunt er ook een heerlijke Italiaanse loempia mee maken zoals met dit receptje. Filodeeg, spinazie, gehakt, mozzarella, Italiaanse kruiden, knoflook en rode ui is all you need. Bak de spinazie even kort aan en fruit de ui en knoflook. Bak vervolgens het gehakt en leg alle ingrediënten op een plakje filodeeg. Vouw dicht, schuif in de oven en voilà, na 15 minuten in de oven kun je heerlijk genieten van deze Italiaanse loempia's. Enjoy!


The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion Kitchen
![]() |
Aziatische sla met gamba’s |
![]() |
Sla met rivierkreeftjes |
![]() |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |