Japanse Onigiri
Tijd voor een Japans gerecht. Het heeft wel wat weg van sushi, maar dan nét een beetje anders. Onigri zijn gevulde rijstballen die je bij het avondeten, als lunch of als snack tussendoor kunt eten. Ze zijn gevuld met tonijn en als je het lekker vind, kun je de ballen bedekken met sesamzaadjes of nori. Lekker om te serveren met wat sojasaus om in te dippen!
Los van de uitlektijd van een half uur ben je er in 25 minuten mee klaar.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |