Japanse tempura
Met dit recept maak je heerlijke tempura, een bekend Japans gerecht. Je dipt je favoriete groenten in een beslag en daarna frituur je het in de olie. Ook met bijvoorbeeld garnalen en witvis is dit heel lekker. Vooral voor kinderen is het een feest om dit te eten. Het ziet er namelijk niet alleen uit als een traktatie, ze mogen het ook lekker door de sojasaus heen halen. Zeker weten dat je punten scoort met dit recept.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |