Jodenkoek

Jodenkoek


25 personen

Ben je gek op jodenkoeken? Deze grote, brosse koeken maak je met dit recept heel erg gemakkelijk zelf. Wat deze koeken extra lekker maakt? Citroenrasp als (geheim) ingrediënt. Een eenvoudig koekje die jodenkoek, maar juist die eenvoud maakt het zo lekker. Zeker de moeite waard! Voorbereidingstijd: 15 min | Rusttijd: 60 min | Oventijd: 15 min

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Pecan-karamel boterkoek Pecan-karamel boterkoek
Wentelteefjes spiesen met rood fruit Wentelteefjes spiesen met rood...
Confetti shortbread koekjes Confetti shortbread koekjes
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.