Kaasstengels van Filodeeg uit de oven

Bittergarnituur en kaasstengels zijn mijn ultieme guilty pleasure, maar man oh man, wat is het ongezond. Dat kan beter, bedacht ik me. Deze home-made kaasstengels van filodeeg zijn net zo lekker, maar wel een stuk gezonder. Ik maakte drie variaties: een variatie met verse cheddar, een met mozzarella en een met fetakaas. Alledrie superlekker en heel easy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |