Kaastaart met Krieken
In België noemen ze kersen, krieken. Je kent vast ook wel het Vlaamse kriekenbiertje. Voor een Vlaamse receptenspecial maakte ik kaastaart met krieken, want dat bekt zo lekker in het Vlaams. Deze cheesecake met kersjes roept fijne herinneringen bij mij op aan de zes maanden dat ik in Belgie heb gewoond. Hij is zó lekker dat je 'm zeker nog eens gaat maken!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |