Kabeljauw en Papillote
Na een lange dag geen zin om uitgebreid te koken, maar wil je toch iets gezonds op tafel zetten. Maak dan deze kabeljauw en papillote eens klaar. Kabeljauw, knoflook, zongedroogde tomaten, peterselie en citroen is wat je nodig hebt om dit lekkere visje te bereiden. Pak een stuk bakpapier en leg de kabeljauw hierop. Bestrooi deze met peper en zout en pers een beetje citroensap over de vis. Leg de teentjes knoflook en de zongedroogde tomaatjes bij de vis en vouw het pakketje dicht. Schuif het visje in de oven voor zo'n 15 min et voilà! Serveer met wat aardappeltjes en/of een salade. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |