Kabeljauw met serranoham en venkelpuree

Ingrediënten
4 personen
Wil je eens iets anders dan 'normale' aardappelen met een stukje vis? Probeer dan eens dit gerechtje: Venkelpuree met kabeljauw in serranoham. Deze combinatie was geheel nieuw voor mij. Ik bedacht me ineens dat ik nog nooit iets met venkel had gemaakt en daar moest natuurijk verandering in komen. In Jamie Magazine vond ik een recept voor venkelpuree. Dit leek me een prima recept om eens te te proberen. In combinatie met de vis, serranoham en basilicumolie is het een zeer geslaagd recept. Niets meer aan doen!


Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...
Volg Brenda Kookt!
![]() |
BBQ Rub - zoete kruidenmix / b... |
![]() |
Bananenbrood muffins met pinda... |
![]() |
Champagne cheesecake met aardb... |