Kaiserschmarrn met kersencompote

Kaiserschmarrn met kersencompote


4 personen

Kaiserschmarrn is een soort luchtige pannenkoek die je in stukjes breekt en licht krokant bakt. Fluffy en crispy tegelijk. Yum!  Dat luchtige en crispy effect krijg je door de pannenkoekstukjes na het breken nog even kort te bakken in wat roomboter. Voor een extra krokant en zoet laagje kan je een lepel suiker mee bakken, dat gaat karameliseren en wordt erg knapperig. Officieel is Kaiserschmarrn een een nagerecht, maar dit gaat er vast ook prima in met de lunch. Serveer met een zelfgemaakte kersencompote. Smullen! 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Video: Kaiserschmarrn
 9
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Clafoutis
 2
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Kaiserschmarrn
 4
PhilippineLiefde voor Lekkers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.