Kaiserschmarrn met kersencompote

Kaiserschmarrn is een soort luchtige pannenkoek die je in stukjes breekt en licht krokant bakt. Fluffy en crispy tegelijk. Yum! Dat luchtige en crispy effect krijg je door de pannenkoekstukjes na het breken nog even kort te bakken in wat roomboter. Voor een extra krokant en zoet laagje kan je een lepel suiker mee bakken, dat gaat karameliseren en wordt erg knapperig. Officieel is Kaiserschmarrn een een nagerecht, maar dit gaat er vast ook prima in met de lunch. Serveer met een zelfgemaakte kersencompote. Smullen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |