Kalfsschnitzel afgeblust met witte wijn
Kalfsschnitzel met salie, citroen en witte wijn. Klinkt heerlijk toch? Het klinkt misschien reuze ingewikkeld, maar weet je wat het fijne is? Het is echt ontzettend simpel om te maken. In minder dan een half uur zet je een complete maaltijd op de tafel. Serveer de kalfsschnitzel met wat krokant gebakken aardappeltjes en knapperige haricot verts en je hebt een top maaltijd! Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |