Kalfsvlees met salie en aubergine-mozzarella torentjes

Sali(e)g Kalfsvlees


Salie en kalfsvlees is een excellente combinatie. Samen met de mozzarella-aubergine torentjes zet je een knaller van een gerecht op tafel. Bak het kalfsvlees kort en blus af met citroensap en witte wijn. En ja, drink vooral die een glas wijn uit die toch geopende fles. Dat is dubbel genieten, enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • Wil Joop
Snelle basis groentesoep
 1
Foody redactieFoody redactie
Melanzane alla Parmigiana
 35
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.