Kersen clafoutis met witte chocola en mascarpone room
Clafoutis is een authentiek Frans nagerecht welke traditioneel wordt gemaakt van kersen. Bij dit gerecht overgiet je de kersen met een beslag van melk, eieren, bloem en suiker. Het is super simpel om te maken en ook echt heel erg lekker. Met dit receptje maak je een heerlijke kersen clafoutis met witte chocolade. Heerlijk om lauwwarm te serveren als dessert met kersencompote en mascarpone room. Klinkt goed toch? Enjoy.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
De lekkerste koffie verkeerd m... |
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |