Kerst Tip: Gebakken biefstuk met rode ui en pompoen
Dit receptje is echt prima als onderdeel van een kerstdiner: heerlijk malse biologische kogelbiefstuk met een jus van gebakken rode uien, knapperige pompoen-aardappelrösti en heerlijk zachte pompoencreme. Perfect als hoofdgerecht dus, en bijkomend voordeel: je kunt de pompoencreme, de rosti en de uienjus al vantevoren bereiden. Je hebt het immers al druk genoeg met kerst!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |