Kerstbrood
Ik probeer graag nieuwe dingen, en kerst is daar de uitgelezen gelegenheid voor omdat het dan altijd net wat chiquer mag. Toch zijn er een aantal dingetjes die elk jaar terug komen. zo kan ik bijvoorbeeld geen echt kerstontbijt eten zonder op zijn minst één plakje kerststol. Dit jaar heb ik die zelf gemaakt en dat was nog best goed te doen. Ik heb hem gevuld met pecannoten, sukade, krentjes, rozijnen en heelrijk amandelspijs. Smullen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |