Kerstbrood

Kerstbrood


Ik probeer graag nieuwe dingen, en kerst is daar de uitgelezen gelegenheid voor omdat het dan altijd net wat chiquer mag. Toch zijn er een aantal dingetjes die elk jaar terug komen. zo kan ik bijvoorbeeld geen echt kerstontbijt eten zonder op zijn minst één plakje kerststol. Dit jaar heb ik die zelf gemaakt en dat was nog best goed te doen. Ik heb hem gevuld met pecannoten, sukade, krentjes, rozijnen en heelrijk amandelspijs. Smullen! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.