Kerstdessert Chipolata ijstaart
Het leukste van het kerstdiner is natuurlijk het dessert. En deze chipolata ijstaart is echt een enorme aanrader! Je kent de vast wel de ouderwetse pudding variant met bigarreaux en bitterkoekjes. Yum! Nu dus omgetoverd tot ijstaart. En het voordeel van een ijstaart is dat je deze gemakkelijk kunt voorbereiden. Het nadeel van zelfgemaakt ijs is dat het vrij hard wordt. Haal de ijstaart dus een half uurtje voor het serveren uit de vriezer, dan komt het helemaal goed. Giet er voor het serveren nog wat gesmolten chocolade overheen en smullen maar! Geniet ervan! bereidingstijd: 20 min, wachttijd: 5 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |