Kinder Bueno Cheesecake
Deze Kinder Bueno Cheesecake is super simpel te maken, alleen heb je wel een beetje geduld nodig. De taartbodem en de vulling moeten apart afkoelen en opstijven. Een heerlijke combinatie van drie gelijke delen slagroom, mascarpone en volle kwark geven de cheesecake zijn romige structuur. Garneer de taart met wat stukjes bueno en smullen maar!
Let op: de cheesecake heeft minimaal 4 uur opstijftijd nodig.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |