Kip cordon bleu
Kip cordon bleu is een lekker stukje vlees wat je ontzettend gemakkelijk zelf kunt maken.
Heerlijk met een krokant gepaneerd laagje, zacht gesmolten kaas die er uit loopt en de ham die voor net dat beetje extra zorgt. In dit basisrecept is gekozen voor beenham met extra belegen kaas. Maar je kunt lekker variëren met het soort ham of de kaassoort. Oude kaas, jonge kaas of wat dacht je van een stukje brie?
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |