Kip in rode wijn
Coq au vin, ofwel kip in wijn, is een echte klassieker. Als je de schotel eenmaal in de oven hebt geschoven doet die het meeste werk. Terwijl de kip lekker gaart in de saus van wijn, tomaten, peper en rozemarijn kun je zelf de tafel mooi dekken, een voorgerechtje of dessert maken of natuurlijk lekker onderuit zakken met een lekker glas wijn.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |