Kip met amandelkorst, romige spinazie en biet
Deze kipfilet met romige spinazie en biet is echt zó grandioos! Ik haalde de inspiratie uit de Foodies en vuld het zlef aan met lekkere spinazie, kruiden en Deventer zwartblad winterbiet. Deze bietsoort vond ik op de Ommelander markt in Groningen, en hij is echt immens groot en heerlijk van smaak. Na een rondje internet kon ik er verder niets over vinden, dus heel bekend is het niet. Ga daarom zelf niet op een ellenlange zoektocht naar de Deventer zwartblad winterbiet, maar koop gewoon mooie verse bietjes in de winkel. Net zo lekker!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |