Kip met sinaasappel en Râs al hânout

Ingrediënten
4 personen
Ik heb van die fases waarin ik bepaalde dingen heel erg vaak eet. Op dit moment zit ik in een gemarineerde kip-fase, waarin ik allerlei marinades uitprobeer. Ik deelde eerder al een recept voor Surinaamse kip, maar dit keer krijg je een Marokkaans recept voorgeschoteld. Het was een uitprobeerseltje met Râs al hânout en sinaasappel, en het is echt súperlekker geworden! Met de marinade ben je zo klaar, maar zorg wel dat je marinade minstens 8 uur in de kip kan trekken voor een echte smaaksensatie!


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |