Kip met sinaasappel en Râs al hânout

Kip met sinaasappel en ras el hanout


Ik heb van die fases waarin ik bepaalde dingen heel erg vaak eet. Op dit moment zit ik in een gemarineerde kip-fase, waarin ik allerlei marinades uitprobeer. Ik deelde eerder al een recept voor Surinaamse kip, maar dit keer krijg je een Marokkaans recept voorgeschoteld. Het was een uitprobeerseltje met Râs al hânout en sinaasappel, en het is echt súperlekker geworden! Met de marinade ben je zo klaar, maar zorg wel dat je marinade minstens 8 uur in de kip kan trekken voor een echte smaaksensatie!


Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Judith van Wolven
  • Judith Bandell
Fresh & Easy: Kip met Ras el hanout
 8
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Marokkaanse lamsstoof
 13
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Stoofpotje met lam
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.