Kipburger met gember en wasabimayo

Foody Redactie


Met dit recept maak je een overheerlijke kipburger met gember en wasabimayonaise. De burger maak je van mooi kippengehakt van de slager. Je maakt het gehakt op smaak met onder andere gember en sjalot. Door wasabipasta te mengen met mayonaise en wat limoensap krijg je een lekkere wasabimayo voor op de burger. Weer eens wat anders dan en rundvleesburger met kaas!

4 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Leendert Bom
  • Nicolette Van Der Bie-Kool
  • Wouter De Kamp
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.