Kipsaté met homemade pindsasaus
Kipsaté is heerlijk en een goede marinade is daarbij super belangrijk. Met dit recept maak je een heerlijke marinade van ketjap en knoflook. Ook pindasaus kun je prima bereiden zonder daarvoor en pakje te bereiden. Helemaal niet moeilijk en eigenlijk ook best snel klaar. Eet de kipsaté lekker met wat friet of met rijst en kroepoek. Geniet ervan!
Bereidingstijd: 30 min, Wachttijd: 120 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |