Kipsaté met zelfgemaakte pindasaus

Foody Redactie


Ik heb vandaag weer een heerlijk recept in het kader van Dudefood Dinsdag: heerlijke kipsaté met een echte, zelfgemaakte pindasaus. Stoer en smaakvol, maar dan wel helemaal vers uit eigen keuken. De saus maak je onder andere van ongezouten pinda's, knoflook, gember, flink wat chillipeper, citroengras en shrimp paste. Stoer en smaakvol voedsel dus: niet voor watjes!

Voor een echt sterke smaak aan je kipsaté laat je de marinade een nachtje trekken. Hoe dan ook twee uur, maar dit is niet in de bereidingstijd opgenomen.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Katja Cocco
  • Mirjam Hamstra
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.